Menu

Velkommen til

Mulernes
Legatskole

Mulernes Legatskole, som er blandt de største i Danmark. Alene størrelsen betyder, at vi har et meget stort og alsidigt tilbud til eleverne, både hvad angår undervisningen og mulighederne for at bruge skolens moderne faciliteter efter skoletid. Skolen har en spændende historie med stiftelse i 1720 og dermed 300 års jubilæum i 2020, men har i mange år været kendt for moderne undervisningsforsøg og pædagogisk udvikling, herunder gode støttemuligheder til elever med udfordringer i enkelte fag.

Der er gode forbindelser til skolen fra Odense og store dele af Fyn, med Kertemindestien direkte fra centrum og busser lige til døren.

ML er godkendt Team Danmark skole og har hvert år dygtige eliteidrætselever og eliteelever indenfor andre områder, som fx musik og dans samt generelt mange ekstra tilbud til særligt interesserede elever. Skolen har også en lang tradition for et velfungerende elevdemokrati, hvor eleverne sikres medbestemmelse i alle områder af skolens liv, herunder i undervisningen.

 

Hurraaa!!!

Traditioner

Årgang 1882

Årgang 2018

Idrætsdag

Lærer og elever

Fordybelse

Sprog

Science

Forårskoncert

Dimission

Fællestime

Eksperimenter

Studietur

Gallafest

Ekskursioner

Idræt

Mulerne
i tal

Gymnasieklasser

HF Klasser

Elever

Ansatte

Rundtur med rektor
Torben Jakobsen

En dag på skolen

Til hverdag og fest Mulerne er bedst

Hovedområderne

Historier fra dagligdagen

Mulerne genåbner

Nu kan alle elever heldigvis igen møde på ML, sammen med 2.hf og 3.g, som allerede har været i gang længe. Alle elever skal følge skema og informationer i Lectio.

Drømmen om et bedre liv

Drømmen om et bedre liv

I Ghana er en god uddannelse det samme som vejen ud af fattigdom. Hør om elevernes oplevelser i Ghana.

Corona-klar

Corona-klar

Billeder fra en skole der ikke helt ligner sig selv.

Dilemmaer fra Ghana: Skoledisciplin

Kort tid efter elever fra Mulernes Legatskole sammen med deres underviser var ankommet til en lille landsby i Ghana, så fandt de hurtigt ud af at undervisningsmetoderne er noget anderledes – og til tider hårdtslående.

Operation Dagsorden – sig det med sang

Sig det med en sang!!! To vigtige beskeder fra Operation dagsværk   1. Der mangler nye medlemmer I OD-gruppen er vi mange 3.g’ere, som snart er færdige, så derfor mangler vi nye medlemmer, der kan fører skolens vigtigste udvalg videre! Alle, der kunne tænke sig at...

Forelæsning i nyeste tid

Fællestimen i dansk tirsdag den 24/3 handler om Nyeste tids litteratur og holdes at Anne-Marie Mai. Fællestimen afvikles virtuelt, men materialet kan allerede nu hentes her