Menu

Velkommen til

Mulernes
Legatskole

Mulernes Legatskole, som er blandt de største i Danmark. Alene størrelsen betyder, at vi har et meget stort og alsidigt tilbud til eleverne, både hvad angår undervisningen og mulighederne for at bruge skolens moderne faciliteter efter skoletid. Skolen har en spændende historie med stiftelse i 1720 og dermed 300 års jubilæum i 2020, men har i mange år været kendt for moderne undervisningsforsøg og pædagogisk udvikling, herunder gode støttemuligheder til elever med udfordringer i enkelte fag.

Der er gode forbindelser til skolen fra Odense og store dele af Fyn, med Kertemindestien direkte fra centrum og busser lige til døren.

ML er godkendt Team Danmark skole og har hvert år dygtige eliteidrætselever og eliteelever indenfor andre områder, som fx musik og dans samt generelt mange ekstra tilbud til særligt interesserede elever. Skolen har også en lang tradition for et velfungerende elevdemokrati, hvor eleverne sikres medbestemmelse i alle områder af skolens liv, herunder i undervisningen.

 

Hurraaa!!!

Traditioner

Årgang 1882

Årgang 2018

Idrætsdag

Lærer og elever

Fordybelse

Sprog

Science

Forårskoncert

Dimission

Fællestime

Eksperimenter

Studietur

Gallafest

Ekskursioner

Idræt

Mulerne
i tal

Gymnasieklasser

HF Klasser

Elever

Ansatte

Rundtur med rektor
Torben Jakobsen

En dag på skolen

Til hverdag og fest Mulerne er bedst

Hovedområderne

Historier fra dagligdagen

3m i teateret

3m i teateret

3.m var i teateret og se Sheakspears Hellige trekongers aften.

Sidste hilsen fra Ghana

Sidste hilsen fra Ghana

I dag er vores sidste dag i Ghana. Vi har været her i tre uger, og vi ser tilbage på en fremragende tur med mange spændende oplevelser.

Fra devicefri til digital dannelse

Fra devicefri til digital dannelse

For to år siden startede vi som så mange også med ideen om en device-fri uge, hvor alle computere og telefoner blev slukket i en uge. Men vi blev klogere…

Digital dannelse i fokus

Digital dannelse i fokus

I uge 4 arbejdede alle skolens elever med, fake news, digital kildekritik og problemer om deling af billeder på sociale medier.

Dansk-tyske venskaber – Mulerne-Schwerin

Dansk-tyske venskaber – Mulerne-Schwerin

I disse dage har udvalgte elever fra Tysk A besøg af elever fra Schwerin som en del af talentudviklingen på Mulerne. Gæsterne fra Schwerin deltager så vidt muligt i den almindelige undervisning og således også i tyskundervisningen med deres værter. Rektor benyttede...

Dagbog fra Ghana II

Dagbog fra Ghana II

Undervisning på den lokale skole og fodboldlandskamp mellem Danmark og Ghana.