Menu

Mulernes Legatskole… Til hverdag og fest

Mulernes Legatskole har mange sociale tiltag i skoletiden såvel som uden for skoletiden. Læs mere nedenfor.

FEM FEDE DAGE

FEM FEDE DAGE I BÆREDYGTIGHEDENS TEGN 🚲🌈🌎
Som I nok har opdaget, er skoledagene i denne uge om muligt endnu federe, end de plejer at være. Gruppen ’UngEnergi’ bruger nemlig ugen på at sætte fokus på hvordan vi kan gøre hverdagsting mere bæredygtige – i det små og overskuelige.
På en sjov, lækker og helt enkel måde.
Indtil videre har vi haft:
🌍Mad Mandag, hvor Peter Emil serverede Chili SIN Carne til frokost i kantinen (den vegetariske version af Chili con Carne)
🌍Tøjbytte Tirsdag – med tøjbytte og loppemarked i 80-82.
I dag er
🌍OFF onsdag, hvor vi har fokus på strømforbruget og vil se om vi kan skære ned på det ved at minde folk om at rulle gardinerne op samt slukke projektor og lys. Herefter følger:
🌍Transport Torsdag med fokus på en mere bæredygtig transport. Alle der cykler, vil modtage en lille hemmelig gevinst. Og det hele kulminerer med:
🌍🤩🎉Festival fredag – MORGENFEST! I stedet for at tage på flyrejse kan man blive hjemme i DK og skabe alternative fester. Morgenfesten starter kl. 07.15-08.05 og der vil være gratis croissanter til de 200 første og mulighed for at købe te og kaffe. Der kommer en lille duo og spiller live. Det bliver FEDT, så duk op og tag en dans med dine kammerater for en bæredygtig fremtid.❤️

TopGunn festede med Mulerne

Fredag den 23. november stod TopGunn på scenen, mens mulerne festede løs i salen. På caféscenen stod ikke mindre end tre mulerbands klar til at fortsætte festen i højeste gear.

Nedtælling til Regatta 2018 – Historiens skygger

Den første fredag i maj afvikles den store Regatta, hvor de fire OS-gymnasier Tornbjerg, Mulerne, Katten og Sct. Knud, mødes i Odense Havn og dyster i en lang række fysiske discipliner. Den store, festlige krone på værket er Dragebådsdysten.

MulerUpdate vil i de næste par uger stille skarpt på nogle af de mulerfolk, der skal bringe sejr, ære og lys til den gamle, hæderkronede Legatskole. Vi indleder serien med dette citat af Rektor Torben Jakobsen: ”Giv mig nu den sejr – giv mig nu min nattesøvn tilbage!”: Læs den tankevækkende beretning om OS-historiens tunge skygger her…      

Musical: Tænk på det bedste du ved

I weekenden har det summet af liv på skolen. Holdet bag musicalen ‘Tænk på det bedste du ved’ har knoklet løs med kulisser, breaks, dansetrin og korklange. Både manuskriptet, sangene og arrangementerne er 100 % elevproducerede, og vi kan allerede nu love, at I har en god oplevelse i vente!
Der er forestilling for alle skolens elever fredag d. 2.2. og mandag d. 5.2. – og om aftenen vil der være mulighed for at gense musicalen og evt. tage venner, kæreste eller familie med.
Se flere billeder på facebook her.

Offentlige-forestillinger:

Fredag d. 2/2

Mandag d. 5/2

Begge dage kl. 19.00

Årsfest 2017: Farvernes fest

Program for aftenen:

 

I restauranterne:

Kl. 18.00-19.00 afvikles spiserunde 1

Kl. 19.00-20.00 afvikles spiserunde 2

Kl. 20.00-20.50 afvikles spiserunde 3

I elevkantinen:

Kl. ca. 18.30 – 21.00: Underholdning med musikindslag fra skolens dygtige elever

I salen:

Kl. 21.00 – 24.00: Diskotek

Se historie om…