Menu

Studieretninger med

Samfundsvidenskab

Samfund & Matematik

Samfundsfag A

Matematik A

Samfund & Sprog

Samfundsfag A

Engelsk A

Evt. 6 uger i USA

Det store overblik. Her er målet at give dig en sammenhængende og dybtgående forståelse af samfundets måde at fungere på – sociologisk, politisk og økonomisk. Studieretningerne giver dig desuden en forståelse af europæiske og globale forhold samt diskussioner om Danmarks rolle i disse sammenhænge.

Mulernes Legatskole samarbejder med en skole i USA om, at en samfundsvidenskabelig klasse hvert år fra 2020 har 6 uger på college i USA som en del af undervisningen.

Skolen har desuden en lang række fritidsaktiviteter for særligt interesserede elever, f.eks. debatværkstedet, samfundsklubben, Projekt Forskerspirer og Akademiet for Talentfulde Unge (ATU).

Hør Lucas fortælle om Samfundsfag på Mulernes Legatskole

Historier fra samfundsfag

Sidste hilsen fra Ghana

Sidste hilsen fra Ghana

I dag er vores sidste dag i Ghana. Vi har været her i tre uger, og vi ser tilbage på en fremragende tur med mange spændende oplevelser.

Fra devicefri til digital dannelse

Fra devicefri til digital dannelse

For to år siden startede vi som så mange også med ideen om en device-fri uge, hvor alle computere og telefoner blev slukket i en uge. Men vi blev klogere…

Digital dannelse i fokus

Digital dannelse i fokus

I uge 4 arbejdede alle skolens elever med, fake news, digital kildekritik og problemer om deling af billeder på sociale medier.

Dagbog fra Ghana II

Dagbog fra Ghana II

Undervisning på den lokale skole og fodboldlandskamp mellem Danmark og Ghana.

6 Mulere er 3 uger i Ghana

6 Mulere er 3 uger i Ghana

Den 2. januar 2020 rejste seks elever fra Mulernes Legatskole til Ghana i tre uger for at deltage i Projekt Ghana, et oplysningsprojekt med fokus på FN’s verdensmål, efter en idé af lektor Jacob Friis. Projektet er støttet af Udenrigsministeriets oplysningspujle, Folkesparekassen og Mulernes Legatskole.