Rygepolitik

Pga. af lov mod rygning er skolen totalt røgfri både til hverdag og til fest fra 15.8.2012 – forbuddet gælder også e-cigaretter og brug af snus!

Se nærmere i skolens studie- ordensregler.

Forud for dette har vi på Mulernes Legatskole i samarbejde med Odense Kommune (sundhedskonsulent Peter Holm) og Kræftens Bekæmpelse (forebyggelseskonsulent Signe Skaarup Andreassen) gennemført ”Projekt Røgfri skole på Mulerne”. Et af tiltagene i dette projekt har været en afdækning af antallet af rygere på skolen med henblik på en indsats for at reducere antallet af disse som led i skolens målsætning om at være sund, grøn og bæredygtig. Læs mere om grøn skole – grønt flag her.

Vi samarbejder fortsat med Odense Kommune og lave undersøgelser og events for at mindske antallet af rygere blandt elever og ansatte.

Et andet tiltag i forbindelse med projektet var et tilbud til elever og ansatte om hjælp til rygestop. Mulernes Legatskole vil fortsat være behjælpelig med vejledning i forhold til rygestop såvel via digitale rygestopkurser som via rygestopkurser, som afholdes på skolen. Se nærmere på XHALE rygestop for unge.

Kontaktperson: sundhedskoordinator Kasper Harbo Bendixen.

Links: