Menu
Musikfaget arbejder på et højt niveau såvel teoretisk som praktisk. I den praktiske del udnyttes skolens store, gode sal til at opføre musik til samlinger, juleafslutning, forårskoncert, gallafest og dimission.

Vi har desuden et særdeles godt samarbejde med byens musikinstitutioner. Her kan nævnes Dexter, Kulturmaskinen og Odense Symfoniorkester.

I foråret 2014 mundede et fantastisk samarbejde mellem 4 fynske gymnasiekor og Odense Symfoniorkester ud i to koncerter af meget høj kvalitet. På dirigentpodiet stod Michael Bojesen, en af Danmarks mest rutinerede kor- og orkesterdirigenter, som på musikalsk og humoristisk vis styrede slagets gang under de foregående ugers intense prøveforløb med de 100 unge sangere. Programmet bestod af rytmiske og klassiske kærlighedssange valgt af eleverne selv via en afstemning på Facebook. Mulernes Legatskole udgjorde den store kerne i koret med deltagelse af 1a, 2a, 3a og koret, og også på solistfronten kom Muler-talentet i fokus med Marius og Jonas fra 3a, der optrådte som en dobbelt reinkarnation af Freddie Mercury i “Somebody to Love”.

I foråret 2015 løb et stort anlagt projekt af stablen, i anledning af den verdenskendte komponist Carl Nielsens 150 års fødselsdag. Her et citat fra Odense Symfoniorkesters program:

Som en del af fejringen af 150-året for Carl Nielsen opsætter Odense Symfoniorkester en teaterkoncert med Carl Nielsens musik i samarbejde med gymnasieelever fra Mulernes Legatskole og Odense Katedralskole. Nielsen sange og musik bliver på overraskende vis bundet sammen i en nyskrevet fortælling, hvor gymnasieeleverne medvirker som del af kor og som skuespillere, dansere og i udarbejdelsen af videodesign og lys.

Læs mere om musik på ML her.

Forårskoncert onsdag

Kom til Muler-forårskoncert på onsdag d. 3. april. Det bliver smukt – og det er helt gratis!

Syng med Menuha

Menuha fra 1.a er i gang med at tage en “uddannelse” som korleder. Hun vil gerne have mulere med i sit kor.