Menu

Projekt frivillig

 

Bliv frivillig og få et frivillighedsbevis til dit CV. Det kan være guld værd.
Få udfordringer, mød mennesker og glæd dig selv ved at glæde andre.

Som frivillig får du sjove oplevelser, du bliver udfordret og måske får du også nogle nye venner. Samtidig gør du en forskel for andre: For ungerne på fodboldholdet, for de gamle på plejehjemmet eller for dine klassekammerater, som vil på festival.
Det kan også være aktiviteter her på Mulernes Legatskole, hvor du har lavet frivilligt arbejde for f.eks. elevråd eller musical.

 

Når du er frivillig, lærer du en masse, som du kan bruge, når du skal søge en praktikplads, et fritidsjob eller søge ind på en uddannelse. Projekt Frivillig vil gøre det nemmere for dig at fortælle, hvad du har lært som frivillig. Derfor giver vi dig et frivilligbevis, når du har været frivillig i mindst 20 timer.

 

Har du fået lyst til at blive frivillig?tjek projekt-frivilligs jobbank eller følg projektet på Facebook, hvor der løbende slås frivilligmuligheder op. Du kan også kontakte frivillighedsvejlederen her på skolen: Kasper Harbo Bendixen (email: kasper.harbo.bendixen@skolekom.dk). hvis du gerne vil have forslag til, hvor du kan blive frivillig eller har andre spørgsmål.

 

Er du allerede frivillig? Så bestil dit frivilligbevis her. Og få det underskrevet af skolens frivillighedsvejleder. Det er super nemt. Det hele foregår elektronisk.

 

Er du elev og kunne tænke dig at hjælpe med at få flere til at blive frivillige så kontakt Kasper Harbo Bendixen (kasper.harbo.bendixen@skolekom.dk).

Frivilligekoordinator Kasper Harbo Bendixen.

Loading...