Menu

MulerUpdate

Hverdag, fester, succeshistorier, studieture, markante elever, de allerførste introdage, den allersidste gallafest – alt dette og meget mere bliver dækket tæt af skolens digitale skoleavis, MulerUpdate. MulerUpdates rødder går helt tilbage til 1999, hvor det udkom i trykt form to gange om året. Siden 2002 har avisen været på nettet og berettet om stort og småt fra livet på Mulernes Legatskole. MulerUpdates redaktion består at de to lærere Ole Buhl-Hansen og Nicolai Rekve Eriksen, samt et hold af engagerede og dygtige elever, der agerer journalister og fotografer, så snart lejligheden byder sig. Redaktionen mødes hver uge for at drøfte, hvilke historier, der skal i luften. Én gang årligt står redaktionen bag det trykte MulerMagasin, som samler alt det bedste fra året, der gik. Det udkommer under stor festivitas og forventningsglæde i begyndelsen af december. Til daglig kan du følge MulerUpdate på Facebook.

Forårskoncert onsdag

Kom til forårskoncert i samlingssalen på onsdag og se en buket af vore mange talentfulde mulere springe ud. Vi kommer hele sansepaletten rundt – og det er ganske gratis!

TopGunn festede med Mulerne

Fredag den 23. november stod TopGunn på scenen, mens mulerne festede løs i salen. På caféscenen stod ikke mindre end tre mulerbands klar til at fortsætte festen i højeste gear.

Mulere oplever verden

Som muler kommer du vidt omkring. Der er både sprogrejser og studieture foruden masser af lærerige ekskursioner. OG: Som noget helt nyt kan du fra 2019 vælge den internationale studieretning, der blandt meget andet byder på 6 ugers ophold i USA!

Mulerbandet Odense Klassik vandt OS Band Battle

Mulerbandet Odense Klassik vinder Band Battle 2018!

På scenen i Munke Mose spillede mulersekstetten Odense Klassik sig d. 23. august til en flot og overbevisende sejr foran de andre OS-gymnasier, da der blev dystet om æren som byens bedste gymnasieband. Med hæderen følger en optræden ved en af de store Torsdagskoncerter i Kongens Have næste år.

Læs mere på MulerUpdates FB-side

REJSEN ER BEGYNDT – SKOLESTART PÅ MULERNES LEGATSKOLE

REJSEN ER BEGYNDT – SKOLESTART PÅ MULERNES LEGATSKOLE

I dag fik vi sparket det nye skoleår i gang og budt varmt velkommen til både nye og gamle. Og det blev gjort med eftertryk! Den prisvindende Emilie Bruun fra 2a sang og spillede sangen Thin Air, som hun selv har været med til at skrive, så luften sitrede, og Rektor Torben Jakobsen skjulte sine svulmende brystmuskler bag en flot t-shirt med ordene ”Kys bedre” –  nej, det skorter bestemt ikke på kærlighed på Mulernes Legatskole!

Udover at være en kærlig opfordring, er ”Kys bedre” navnet på en antirygekampagne, som Mulerne deltager i. Skolen har i den forbindelse underskrevet en aftale om at være med til at gøre Odense røgfri. Slå et smut forbi ”sundhedsvæggen” i kantinen ved siden af elevatoren, hvor du også kan se indrammede plakater med budskabet ”Tak fordi du ikke ryger”.

Men festen var bestemt ikke forbi: Da 2hf’ere, 2g’ere og 3g’ere havde forladt salen for at gå ned til deres klasser, overtog introudvalgseleverne scenen og indbød alle nye mulere til en turistrejse efter alle kunstens regler. Ganske symbolsk, efter Emilies fortræffelige sang om den tynde luft… Det bliver spændende at se, hvor rejsen vil føre dem hen. Og hvem, der undervejs præsterer at fedte mest for de søde stewardesser og lækre piloter.

Du kan de næste dag læse mere om de mange sjove introaktiviteter her på MulerUpdate. Du kan også læse mere om Emilies flotte pris på Mulernes Legatskoles FB-side og hjemmesiden… Husk desuden at følge ugens instagram-takeovere, 2a’erne Amalie og Sebastian, der på Instagram sender ord og billeder fra introdagene.

Velkommen til en spændende, musikfyldt og røgfri rejse ind i skoleåret 2018-2019, alle sammen!

Se flere billeder på MulerUpdate 

Nyhedskategorier

Kategorier

Arkiv