Menu

Studieretninger med

Musik og Mediefag

Musik & Engelsk

Musik A

Engelsk A

Musik & Matematik

Musik A

Matematik A

Mediefag & Engelsk

Mediefag A

Engelsk A

(Forventet 2021)

Kreativ frihed. Her er der oplevelser og udfor­dringer for både almindeligt musikinteresserede elever og ekstra tilbud til særlige musiktalenter. Du kommer til at arbejde med mange forskellige genrer. Du kommer til at spille sammen i større og mindre grupper, du får udviklet sangstemmen individuelt og sammen med andre, og du lærer musikteori og musikhistorie.

I fritiden har skolen desuden en lang række fritidsaktiviteter for særligt interesserede elever, som f.eks. Øvehuset, kor, bands, Projekt Forskerspirer og Akademiet for Talentfulde Unge (ATU).

Hør Sigrid fortælle om de kunstneriske studieretninger på Mulernes Legatskole

Historier fra de kunstneriske fag

3m i teateret

3m i teateret

3.m var i teateret og se Sheakspears Hellige trekongers aften.

Fra devicefri til digital dannelse

Fra devicefri til digital dannelse

For to år siden startede vi som så mange også med ideen om en device-fri uge, hvor alle computere og telefoner blev slukket i en uge. Men vi blev klogere…

Digital dannelse i fokus

Digital dannelse i fokus

I uge 4 arbejdede alle skolens elever med, fake news, digital kildekritik og problemer om deling af billeder på sociale medier.

ÅRETS MUSICAL: En fremmeds blik

ÅRETS MUSICAL: En fremmeds blik

Årets musical er skrevet af 2 elever fra Mulernes Legatskole, Johanne Borup 3c og Amalie Bergholdt 3.a og handler om, hvem man er, når alle bolde kastes op i luften – og man kun kan se sig selv gennem fremmedes blikke.

Mulerne er igen i Mediecamp-finalen

Mulerne er igen i Mediecamp-finalen

2m er i skarp konkurrence med klasser fra 30 andre gymnasier gået videre til finalen på MediaCamp 2019, der afholdes på SDU d. 22.-24. januar.