Menu

Informationsmøde 27. januar kl 19.00

Hvis man er forhindret i at deltage den  27. januar afholdes et  “mini-informationsmøde” lørdag den 1. februar kl. 11.00, hvor der er adgang for tilmeldte på skolens kontor, tlf. 6610 2642 eller mail@mulerne-gym.dk.

 

NYT: ML tilbyder nu en international studieretning med seks ugers ophold på College i USA, læs nærmere her!

Desuden har vi søgt om tilladelse til at udbyde en lokal studieretning med Mediefag A og Engelsk A, som vi også håber snart at kunne tilbyde kommende elever.

I forvejen er ML blandt de kun 20 gymnasier – og det eneste i Odense – som har fået tilladelse til at udbyde en studieretning med Idræt-B.

NB: Det er en god ide hvis du i kommentarfeltet i Optagelse.dk i forbindelse med din ansøgning tydeligt anfører, hvis en af disse studieretninger er din første prioritet!

I 2020 afholder vi informationsaften for nye elever og forældre mandag den 27. januar kl. 19.00, hvor hf og studieretningerne på stx præsenteres og der er mulighed for at tale med elever, lærere og vejledere. Desuden kan man få et indtryk af de mange forskellige aktiviteter og tilbud som findes på Mulernes Legatskole.
Både MGK (Musikalsk Grundkursus i Odense/Odense Musikskole) og FynBus vil være til stede med en stand, hvor man kan søge information.
 
 

 

Program

 
Kl 19.00 Velkomst i Salen v/rektor og formand for Elevrådet. Information om de mange tilbud og muligheder på skolen samt musikalsk indslag.
Kl 19.50 Information i lokalerne om studieretninger, hf, valgfag v/nuværende elever og lærere. Rundvisning i de topmoderne rammer til bla. naturvidenskab, drama/teater, idræt, musik, sprog mv.
Kl. 21.00 2. runde + info-stande i foyereren/kantinen med mulighed for rådgivning om bla. karrieremuligheder, talentmuligheder og studiehjælp v/skolens studievejledere og ledelse i foyeren.