Menu

Fagpakker på HF

Force

Samfundsfag B
Idræt B

Politibetjent, officer, idrætslærer…

Science

Matematik B
Fysik C

Ernæring og sundhed, diætist…

Care-Learning

Samfundsfag B
Psykologi C

Pædagog, lærer, socialrådgiver…

Business

Matematik B
Erhvervsøkonomi C

Finansøkonom, skattefunktionær, managment

På HF vil du opleve, at undervisningen er anvendelsesorienteret. Det betyder, at vi lægger vægt på at koble teorien med de arbejdsopgaver og tematikker, du vil møde i dagligdagen som eksempelvis finansøkonom, lærer eller politibetjent.

På samme måde er HF præget af tværfaglige projekter. Her bruges fagene i samspil med hinanden til at løse konkrete problemstillinger.

Da HF er rettet mod professionsuddannelserne, skal du i 2. semester vælge en fagpakke bestående af to fag. Fagpakken er sammen med dine valgvalg med til at give din uddannelse retning mod det, du vil, når du er færdig med HF.

Skolen har desuden en lang række fritidsaktiviteter for særligt interesserede elever, som f.eks. øvehus, træningskælder, Projekt Forskerspirer og Akademiet for Talentfulde Unge (ATU).

Hør Line fortælle om HF på Mulernes Legatskole

Historier fra HF

Fra devicefri til digital dannelse

Fra devicefri til digital dannelse

For to år siden startede vi som så mange også med ideen om en device-fri uge, hvor alle computere og telefoner blev slukket i en uge. Men vi blev klogere…

Digital dannelse i fokus

Digital dannelse i fokus

I uge 4 arbejdede alle skolens elever med, fake news, digital kildekritik og problemer om deling af billeder på sociale medier.

FEM FEDE DAGE

FEM FEDE DAGE

Gruppen ’UngEnergi’ bruger ugen på at sætte fokus på hvordan vi kan gøre hverdagsting mere bæredygtige – i det små og overskuelige. Det hele kulminerer med morgenfest fredag morgen.

MULERE PÅ GLATIS

MULERE PÅ GLATIS

1.HF idræt C har i dag haft flexdag og brugt nogle timer i skøjtehallen. Alle havde nogle sjove og (for visse) udfordrende timer 😄.

2HF i Berlin

2HF i Berlin

Den stod på museer, kz-lejr, bunkerbesøg og ikke mindst – mange gode timer på gåben gennem byens gader med bl.a. Ditte som særdeles kyndig guide 🤓

ÅRETS FØRSTE HF-STUDENTER

ÅRETS FØRSTE HF-STUDENTER

Laura Aagaard Mikkelsen (2p) og Emma Jacobsen (2q) var de første hf-studenter, der sprang ud i år. Herefter blomstrede de én efter én. Kæmpe til lykke til jer alle sammen.

MEDIE-HF’ERNE SLÅR TIL IGEN

MEDIE-HF’ERNE SLÅR TIL IGEN

For et par måneder siden gik de viralt med en af årets sjoveste musikvideoer. Nu er de dygtige mediefagselever tilbage med en gyserfilm.Nyd den og en masse andre godter på ML's youtube-kanal.

1.HF’ERE LÆRTE FRA SIG OM PLAST OG GENBRUG

1.HF’ERE LÆRTE FRA SIG OM PLAST OG GENBRUG

I dag gjorde mulerelever en god og vigtig gerning i forbindelse Fjordens Dag. De havde en stand og et telt, hvorfra de gav oplysninger om plast, nedbrydning og genanvendelse. Og så kunne de besøgende tilmed bygge deres helt eget plasticmonster.