Menu

 Talenter
i mange afskygninger

Foruden de mange tilbud som skolen tilbyder som frivillige aktiviteter, udbydes en lang række tilbud til særligt interesserede elever med et stort fagligt overskud. Tilbuddene dækker alle hovedområder som humaniora, naturvidenskab, kreative/musik, samfundsfag og idræt.

ATU

Akademiet for Talentfulde Unge

Forsker-spirer

Lav et mini-forskningsprojekt

Muler Master-Minds

Studiegruppe i samarbejde med SDU

Udveksling

Med Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland eller USA

Eliteforløb

Team Danmark, Musikalsk Grundkursus, Teater Grundkursus

Interessante historier

Skyggeboksers ”mor” besøger Mulerne

Skyggeboksers ”mor” besøger Mulerne

Kort inden vinterferien besøgte forfatteren og journalisten Sara Maria Glanowski Mulernes Legatskole, som et led i optagelsen af et TV2 portræt af hende.Sara bor til daglig i New York, hvor hun arbejder som freelancejournalist med speciale i amerikansk politik, som...

Dansk-tyske venskaber – Mulerne-Schwerin

Dansk-tyske venskaber – Mulerne-Schwerin

I disse dage har udvalgte elever fra Tysk A besøg af elever fra Schwerin som en del af talentudviklingen på Mulerne. Gæsterne fra Schwerin deltager så vidt muligt i den almindelige undervisning og således også i tyskundervisningen med deres værter. Rektor benyttede...

ÅRETS MUSICAL: En fremmeds blik

ÅRETS MUSICAL: En fremmeds blik

Årets musical er skrevet af 2 elever fra Mulernes Legatskole, Johanne Borup 3c og Amalie Bergholdt 3.a og handler om, hvem man er, når alle bolde kastes op i luften – og man kun kan se sig selv gennem fremmedes blikke.

3 Mulerer blandt landets største forfattertalenter

3 Mulerer blandt landets største forfattertalenter

Hvert år afvikler Dansk Forfatterforening DM i novelleskrivning for alle mellem 16 og 19 år. Blandt de mange skriveglade unge udvælges de 20 bedste, som kan se frem til et lærerigt skriveophold sammen med professionelle forfattere på Vallekilde Højskole.

PRINSESSE MARIE PÅ MULERNE

PRINSESSE MARIE PÅ MULERNE

Legatskolen fornemt besøg, da Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie ved en smuk og højtidelig begivenhed indviede en udstilling af afdøde Prinsgemal Henriks digte.