Menu

Samling torsdag den 5.marts – m. borgmester Peter Rahbæk Juel.
Torsdagens samling fik en helt usædvanlig start, da borgmester Peter Rahbæk Juel var kommet forbi for at overrække skolens miljøgruppen det grønne flag. Borgmesteren ønskede til lykke og begrundede det grønne flag med at miljøgruppen har fået sat bæredygtighed på dagsordenen. Samtidig benyttede Peter Rahbæk Juel lejligheden til at lykønske hele skolen med de 300 år.
Blandt samlingens øvrige punkter var et indslag fra Racismefri By. De har et arrangement den 21 marts – begivenheden kan følges på facebook.
Endelig reklamerede Fredagscaféen for deres Amatøraften den 27. marts – det er nu tiden til at melde sig til at optræde, så kontakt Fredagscaféen
Hermed var samlingen slut, men et par 1g-klasser og en 2g-klasse havde fået en aftale med borgmester Peter Rahbæk Juel, der i det følgende modul fortalte om Odense Kommunes miljøplaner, og hvordan man på rådhuset arbejder på en bedre og mere bæredygtig fremtid for Odense. Der var også mulighed for at stille spørgsmål til gennemførelse af disse planer.