Menu

Så klar!!! – En fremmeds blik

Årets musical ”En fremmeds blik” er i den grad klar til premieren i morgen. MulerUpdate havde sneget sig ind til dagens generalprøve, og vi kan bare sige, at der er noget at glæde sig til.
”En fremmeds blik”, der helt og aldeles er lavet af skolens egne elever, får handling og musik til at hænge rigtig godt sammen, og det er virkelig lykkedes at få skruet et stykke sammen, der giver både skuespillere, dansere, kor og musikere mulighed for at yde deres ypperste – og det gør de.
Og handlingen? Ja, det er et stykke om elevernes egen (fremtidige) hverdag, og mere skal vi ikke afsløre her, men bare gentage, at der er noget at glæde sig til.

Resten af skolens elever og ansatte har mulighed for at se ”En fremmeds blik” mandag og tirsdag i næste uge, mens der i morgen fredag og mandag aften er åbne forestillinger. Begge dage spilles kl. 19.30 og entréen er 50 kroner.