Menu

I disse dage har udvalgte elever fra Tysk A besøg af elever fra Schwerin som en del af talentudviklingen på Mulerne.

Gæsterne fra Schwerin deltager så vidt muligt i den almindelige undervisning og således også i tyskundervisningen med deres værter. Rektor benyttede sig netop af tyskundervisningen til at byde gæsterne velkommen og viste sig at være noget af et talent ud i det tyske. Alle var imponerede! Herefter fulgte eleverne på tyskholdet trop ved også at tale et fint tysk med gæsterne.
Besøget fra Schwerin er desuden anledning til, at den nye opslagstavle på Tyskgangen nu er blevet indviet. Tavlen skal minde om det fine samarbejde mellem BSWV (Berufliche Schule Wirtschaft und Verwaltung der Landeshauptstadt Schwerin) og Mulernes Legatskole.
Schwerin er Odenses venskabsby, og dette venskab kan i år fejre 25-årsjubilæum. I forbindelse med besøget fra Schwerin er det igen blevet tydeligt, at dette venskab fører til nye venskaber…også på vores skole.