Menu

Så er der nyt fra Ghana. Dagene flyver afsted og der er mange oplevelser, store som små.
Torsdag var der besøg på den lokale  Primary School i Anyansu. Mulerne  underviste i Art og Danmark.

Lærernes forhold til eleverne er meget autoritært – meget mere end det er i Danmark. I undervisningen kunne der godt komme et slag eller to. Det var en lærerig og spændende oplevelse, hvor vi tydeligt kunne se forskelle og ligheder med Danmark.

I lørdags blev der spillet fodbold imod det lokale hold. Der var et brag af en kamp – længe så det sort ud for Danmark, der var presset fra start, men vi endte med at hive sejren hjem med cifrene 1-0 til Danmark! Det var en super sjov fællesaktivitet!

Hvordan mon man bor som gæst i Ghana? Mulerne er indkvarteret i en af byens fineste huse. Se mere i billedgalleriet.