Menu

Årets musical er selvskrevet af 2 elever fra Mulernes Legatskole, Johanne Borup 3c og Amalie Bergholdt. Med hjælp fra mange dygtige elever fra skolen, går de endelige forberedelser snart i gang til at kunne vise dette stykke.

“En fremmeds blik” begynder, hvor gymnasietiden ender. Sofie er glad og lettet, men hendes verden bliver pludselig vendt på hovedet, da hendes forældre beder hende om at flytte ud. Mod forventning må Sofie flyve fra reden og flytte ind på Anne Mules Kollegie. Midt i en forvirrende tid er det eneste faste holdepunkt i hendes liv et arbejde på et lager.
Sofie opdager hurtigt, at der er en kamp i gang mellem to etager. For at gøre indtryk på sine nye kammerater og en sød dreng på fjendens hold, sætter hun gang i den vildeste prank, som hidtil er set på kollegiet. Snart begynder pranken at eskalere, Sofie skal træffe en række vigtige valg.
Årets musical handler om, hvem man er, når alle bolde kastes op i luften – og man kun kan se sig selv gennem fremmedes blikke.