Menu

FEM FEDE DAGE I BÆREDYGTIGHEDENS TEGN 🚲🌈🌎
Som I nok har opdaget, er skoledagene i denne uge om muligt endnu federe, end de plejer at være. Gruppen ’UngEnergi’ bruger nemlig ugen på at sætte fokus på hvordan vi kan gøre hverdagsting mere bæredygtige – i det små og overskuelige.
På en sjov, lækker og helt enkel måde.
Indtil videre har vi haft:
🌍Mad Mandag, hvor Peter Emil serverede Chili SIN Carne til frokost i kantinen (den vegetariske version af Chili con Carne)
🌍Tøjbytte Tirsdag – med tøjbytte og loppemarked i 80-82.
I dag er
🌍OFF onsdag, hvor vi har fokus på strømforbruget og vil se om vi kan skære ned på det ved at minde folk om at rulle gardinerne op samt slukke projektor og lys. Herefter følger:
🌍Transport Torsdag med fokus på en mere bæredygtig transport. Alle der cykler, vil modtage en lille hemmelig gevinst. Og det hele kulminerer med:
🌍🤩🎉Festival fredag – MORGENFEST! I stedet for at tage på flyrejse kan man blive hjemme i DK og skabe alternative fester. Morgenfesten starter kl. 07.15-08.05 og der vil være gratis croissanter til de 200 første og mulighed for at købe te og kaffe. Der kommer en lille duo og spiller live. Det bliver FEDT, så duk op og tag en dans med dine kammerater for en bæredygtig fremtid.❤️