Menu

Forfatterakademiet er et samarbejde i OS (de fire STX-gymnasier), hvor unge kan melde sig til og lære lidt om kunsten at skrive. Vi mødes hver anden mandag på Sct. Knuds Gymnasium, hvor vi hygger os med kage, drikkelse og engang imellem pizza!

Du har måske lagt mærke til de blå plakater der har hængt rundt omkring på skolen. I år går forfatterakademiet ud på, at vi får besøg af to forfattere – Molly Balsby og Peder Frederik Jensen. De skal undervise de unge forfatterspirer i, hvordan man skriver gode tekster og hvordan man kan blive en god forfatter.

Det sker bl.a. med sjove skriveøvelser, hvor man får lov til at udfolde sine kreative skriveevner og udforske sin egen skrivestil. I slutningen af skoleåret bliver der rundet af med oplæsning, for dem der vil, på Borgernes Hus. Samtidigt bliver der også udgivet en lille novellesamling!

God skrivelyst forfatterspirer!