Menu

Matematikholdende i 2a, 2n, 2m, 2c, 3k, 3v og 3z var i tirsdags i Odeon for at se forestillingen “Den mystiske sag om hunden i natten”, som kort fortalt handler om matematikgeniet Christopher, der så til gengæld kæmper med nogle sociale og emotionelle problemstillinger. Vi følger ham på en lang rejse, som bl.a. byder på opklaring af et mysterie om en død hund og familiehemmeligheder. Der var begejstring blandt eleverne over den supergode forestilling, og der skal lyde et kæmpe tak til Christina Nielsen (CN) som stod for at arrangere hele turen. Dermed blev det også muligt for os elever på Mulernes Legatskole at få lov at se den i skoletiden. Til alle der ikke var med, er det klart en oplevelse værd. Forestillingen spiller helt frem til 22. Oktober, og der er stadig mulighed for at købe billet, hvis man skulle være interesseret. Vi vil klart anbefale det!