Menu

Om to dage går det løs på Mulernes Legatskole. Klasselokalerne vil atter summe af formler og gradbøjninger, køen til Peters friskbagte boller vil bugte sig ned gennem kantinen, og sensommersolen vil traditionen tro melde sin tilbagekomst og sende os sin lune homeriske latter.

De seneste par uger har pedeller, rengøringsassistenter, lærere og ledelse stået på den anden ende for at gøre skolestarten helt perfekt. Og vi kan godt begynde at glæde os… Et af mange spændende nye tiltag finder vi i fysikfaget. Fysiklærerne har indkøbt et helt klassesæt droner, der skal indgå som en naturlig del af undervisningen og bruges til at lave en masse forskellige målinger og filmoptagelser. Disse data kan så analyseres, fortolkes og bruges til at gøre os klogere på naturens og verdens forunderlige indretning.

Læs mere på Facebook

Loading...