Menu

Det var de naturvidenskabelige fag, der var i centrum, da astrofysiker Michael Linden-Vørnle holdt foredrag med fokus på, om der findes liv andre steder end her på jorden. Overskriften på foredraget var “Er der nogen?”, og selvom han ikke kom med noget definitivt svar på dette spørgsmål, fik de fremmødte en spændende og perspektivrig aften med masser af ny viden.Efter foredraget holdt Forældreforeningen generalforsamling. To bestyrelsesmedlemmer stopper efter en god indsats, så lige nu mangler vi nye medlemmer i bestyrelsen!
Næste foredrag i Forældreforeningen bliver med forfatteren Tom Buk-Swienty torsdag den 2. november 2017. Forældreforeningen er dog allerede på banen den 24. august, hvor skolen møder nye elever og deres forældre. Her kan vi forhåbentlig rekruttere nye medlemmer. Så spred opfordringen allerede nu …

Glæd dig også til

Tom Buk-Swienty: “Det store i livet”