Menu
Martin Vind Larsen gæstede i går den flotte festsal på Københavns Universitet for at fremlægge sit forskerspireprojekt med den originale titel “Symbolsk vold og ost”. Han høstede stor ros af dommerne i finalen. Ikke mindst blev det bemærket, at han på en meget overskuelig måde formidlede sit emne. Blandt dommerne var prorektor Thomas Bjørnholm og departementschef i Udannelses- og forskningsministeriet Agnete Gersing (minister Søren Pind var på rejse til Indien). De var tydeligt duperede af hans evne til at formulere sig kort, klart, fyndigt – og med stor humor!

Martin var blandt de 12 vindere på landsplan ud af et deltagerfelt på 220, hvor 110 endte med at gennemføre. Tre andre muler-forskerspirer formåede på fin vis at gennemføre fra start til slut. Det drejer sig om Laurits Lindegaard Rasmussen 3k, Nauras Kamal Mohammad Ali Isfandiari 3m og Zainab Ali Shaker Khudoir 3k

En tydeligt bevæget rektor udtaler til MulerUpdate, at de fire mulere har gjort skolen ære og tilføjer, at ”fremtiden tegner lys med så engagerede og originale unge!”

Vi kipper igen med de røde mulerfaner. Til lykke til de seje 3g’ere, koordinator Dorte Lundgreen-Nielsen og – naturligvis – den gamle Legatskole.