Menu
I dag blev undervisningen i 3c pludselig afbrudt af Rådmand Steen Møller og et større følge af journalister og folk fra kommunen. Rådmanden kunne overbringe Cecilie Lyse Skjødt en stor buket blomster og det glade budskab, at hun med sit debatindlæg ’Dansk kultur er mere end en kold bajer’ havde vundet den store OS-skrivekonkurrence og 2500 dejlige danske kroner. Kort tid efter fik Nora Goudira fra 1p og August Bjerregaard fra 2a at vide, at de var løbet med en delt 2. plads. De tre vinderindlæg vil blive bragt i Fyens Stiftstidende i løbet af de næste par dage.
Mulerne gjorde altså rent bord, og det var en både velfortjent og tiltrængt sejr. Tilbage i maj tabte Mulernes dragebåd som bekendt med det berømte mulerhår i dét, der siden i MulerUpdates spalter er blevet kendt som ’regatta-gate’. I dag blev æren genoprettet, og dét med et eftertryk, der går over den fynske skolehistorie.
Odense Kommune havde indbudt de fire OS-gymnasier til en dyst på ord. Opgaven i den stort anlagte konkurrence lød på at skrive et debatindlæg til Fyens Stiftstidende over emnet ’Unge og rusmidler’. Den 6 mand store jury med Rådmand Steen Møller og debatredaktør Peter Hagmund-Christensen i spidsen modtog i alt 58 velskrevne og glødende indlæg. Selvom niveauet ifølge dommerne var imponerende højt, var der fuld enighed om, at de tre mulere havde leveret de mest levende, velskrevne og tankevækkende debattekster. Og de kommer altså nu alle Stiftens læsere til gode.
Godt gået af de unge mulere, der fik bevist, at pennen er stærkere end åren. Vi venter i spænding på et intellektuelt modsvar fra de tre slagne OS-gymnasier.