Menu

I mandags gennemførte 65 af skolens dramaelever den omtalte Flashmob i Vollsmose som afslutningen på deres performance-projekt i efteråret. Tine Kortermand og Taneli Törmä guidede eleverne med øvelser og Silent Walk til Vollsmose Bibliotek ,Vollsmose Centret og afsluttende på Torvet, hvor der blev fremvist de øvelser, som de tre dramahold har arbejdet med i efteråret.

Efter Flashmobben udtalte begge performance-kunstnerne stor tilfredshed med Mulerelevernes koncentration og evner til at gennemføre Flashmobben med succes. Det har været en grænseoverskridende, men også positiv oplevelse at arbejde med performancegenren, har flere af dramaeleverne efterfølgende udtalt.

Elevernes små natur-objekter skal nu videre til den fælles performance produktion på Den Fynske Opera, som bliver fremvist til september 2017. Eleverne er naturligvis inviteret til at overvære den afsluttende performance forestilling sammen med de 400 gymnasieelever fra Region Syddanmark, som har deltaget i det store projekt.