Menu

Informationsmøde

I 2018 forventer vi at afholde informationsaften for nye elever og forældre mandag den 15. januar kl. 19.00, hvor hf og studieretningerne på stx præsenteres og der er mulighed for at tale med elever, lærere og vejledere. Desuden kan man få et indtryk af de mange forskellige aktiviteter og tilbud som findes på Mulernes Legatskole.
Program:
19.00 Velkomst i Salen v/rektor og formand for Elevrådet. Information om de mange tilbud og muligheder på skolen samt musikalsk indslag.
19.45 Information i lokalerne om studieretninger, hf, valgfag v/nuværende elever og lærere. Rundvisning i de topmoderne rammer til bla. naturvidenskab, drama/teater, idræt, musik, sprog mv.
21.00 Mulighed for rådgivning om bla. karrierermuligheder, talentmuligheder og studiehjælp v/skolens studievejledere og ledelse i foyeren.
NB: Er man forhindret i at deltage i dette møde kan der altid træffes aftale med skolen om et andet besøg, evt. at eleven følger en almindelig skoledag på ML.
Vi afholder også et ekstra “mini-informationsmøde” lørdag den 20. januar kl. 13.00, hvor der er adgang mod tilmelding på skolens kontor, tlf. 6610 2642 eller mail@mulerne-gym.dk.

Klik her og se en lille film om hvordan Orienteringsaftenen foregår.

Mulernes Legatskole tilbyder to forskellige ungdomsuddannelser, nemlig det almene gymnasium, som fører frem til en studentereksamen (stx), og den 2-årige hf-uddannelse, som fører frem til en hf-eksamen. Undervisningen foregår i moderniserede og inspirerende rammer. Læs mere i menuen til venstre.

Læs rektors velkomst her.

Loading...