Menu

Informationsmøde

NB: ML er nu blandt de kun 20 gymnasier – og det eneste i Odense – som har fået tilladelse til at udbyde en studieretning med Idræt-B, klik og læs mere!
I 2018 afholder vi informationsaften for nye elever og forældre mandag den 15. januar kl. 19.00, hvor hf og studieretningerne på stx præsenteres og der er mulighed for at tale med elever, lærere og vejledere. Desuden kan man få et indtryk af de mange forskellige aktiviteter og tilbud som findes på Mulernes Legatskole.

Program

Kl 19.00 Velkomst i Salen v/rektor og formand for Elevrådet. Information om de mange tilbud og muligheder på skolen samt musikalsk indslag.
Kl 19.45 Information i lokalerne om studieretninger, hf, valgfag v/nuværende elever og lærere. Rundvisning i de topmoderne rammer til bla. naturvidenskab, drama/teater, idræt, musik, sprog mv.
Kl. 21.00 Mulighed for rådgivning om bla. karrierermuligheder, talentmuligheder og studiehjælp v/skolens studievejledere og ledelse i foyeren.
NB: Er man forhindret i at deltage i dette møde kan der altid træffes aftale med skolen om et andet besøg, evt. at eleven følger en almindelig skoledag på ML.
Vi afholder også et ekstra “mini-informationsmøde” lørdag den 20. januar kl. 13.00, hvor der er adgang mod tilmelding på skolens kontor, tlf. 6610 2642 eller mail@mulerne-gym.dk.

Mulernes Legatskole får studieretning med Idræt B

...
Loading...